Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

2-dages kursus i grundlæggende billedredigering

januar 15, 2021 9:00 - januar 18, 2021 16:00

DKK2300
photoshop kursus svk billedredigering Statens Værksteder for Kunst

Vil du i gang med at arbejde kunstnerisk med fotografi, have bedre billeder til din egen research, til hjemmeside og sociale medier, så kan du her lære, hvordan du sikrer optimal kvalitet i dine billeder, får en forståelse for digitale billeders muligheder og fleksibilitet, og desuden får et godt workflow.

På workshoppen bliver du introduceret til grundlæggende billedbehandling i Photoshop, så du kan bruge fotografi både legende og teknisk korrekt. Du lærer om filformater og –størrelser, om hvidbalance og farvejustering, basal retouchering og om en god arbejdsrækkefølge. Du bliver introduceret til at arbejde med raw-filer og til sort-hvid-konvertering. Du får ryddet op i dårlige vaner og får erstattet dem med opdaterede og effektive metoder.

Træn dit øje og din digitale muskel
Photoshop er grundlaget for al brug af digitalt fotografi i dag, men digital billedbehandling udvikler sig hele tiden. Mange af os bruger desværre teknikker, vi har lært af en ven for 5 år siden. Med den aktuelle viden om digital billedbehandling og lidt træning i at se og finde potentialet i dine digitale billeder, opnår du billeder, der kan stå alene som selvstændige værker eller sammen med professionelle fotos af dit arbejde.

På workshoppen arbejder vi med ikke-destruktive workflows, og du får redskaber til at arbejde hurtigere og skabe bedre visuel sammenhæng. Derudover vil du blive introduceret til at arbejde med raw-konvertering. Målet er, at du får øje for potentialet i dine fotos og samtidig redskaberne til at realisere det, så du kan bruge egne billeder i formidling af værker og til idéudvikling.

Ved kursets afslutning har du
1. Viden om digitale billeder: filformater, filstørrelser, farvejustering og retouchering
2. Et effektivt workflow: fra raw-filer til færdige filer til web eller tryk
3. Et sprog og et øje for redigering af fotografiske billeder

Om underviseren
Kirstine Autzen er kunstner og fotograf og arbejder ofte eksperimenterende med fotografiet. Hun har desuden stor erfaring som underviser og formidler.

www.kirstineautzen.dk      
www.instagram.com/kirstineautzen

Ansøgning og målgruppe
Kurset henvender sig til professionelle billedkunstnere, kunsthåndværkere, arkitekter og designere, der ønsker at formidle egne arbejder.

Send dit CV og din motivation for kurset i en samlet mail til kursus@svfk.dk senest søndag den 13. december 2020. 


KURSUSINFO

2 dage:
15. + 18. januar, 2021
Begge dage kl. 9.00 – 16.00

Adresse:
Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B, Plan 4
1401 København K

Pris:
2.300 kr. (25 % rabat for BFK-medlemmer).

Antal deltagere:
12

Fakta
Kurset består af 2 hele dages undervisning og en smule hjemmearbejde. Deltagere medbringer egen computer med Photoshop, Camera Raw og Bridge i minimum CS5, CS6 eller CC.

Kursusprisen er inklusiv en lille forfriskning. Du skal selv medbringe frokost. Er du medlem af BKF, kan du få 25% rabat. Tilbuddet gælder for de første 20 tilmeldte på vores kurser i 2020.

Har du spørgsmål til kurset, ansøgningsproceduren eller andet, så send en mail til Rebekka Lewin: rebekka@svfk.dk

NB! Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldinger.

Afmelding skal ske skriftligt til administrationen. Indtil tilmeldingsfristen kan afmelding ske uden beregning. Ved afmelding efter fristen betales 50 % af kursusafgiften. Ved afmelding senere end 3 dage før kursusstart betales hele kursusafgiften. Man har mulighed for at sende en stedfortræder, hvis man er forhindret i at deltage.

SVFKs kursusrække er støttet af Dreyers Fond og Augustinus Fonden

Detaljer

Start:
januar 15, 2021 9:00
Slut:
januar 18, 2021 16:00
Pris:
DKK2300
Begivenhed Kategori:

Sted

Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B
København K, 1401 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside