Hop til indholdet.

4-dages kursus i modellering/skulpturering i ler + glasering

Kursus ler modellering skulpturering Statens Værksteder for Kunst

Kursusbeskrivelse:
Kurset giver en grundlæggende indføring i modellering og kredser om materialelære, modelleringsteknikker og brændingsteknik. De forskellige lertyper og grundbegreber om modellering vil blive gennemgået, og deltagerne får i høj grad lov til selv at afprøve de forskellige teknikker. Efter brænding gives en grundlæggende indføring i glasur og glaseringsteknik.

Kursusforløb
Vi begynder med to dages modellering/skulpturering, hvorefter elementerne tørres og brændes over en uge. Herefter er der afsat 1 dag til indføring i glasur og glaseringsteknik. Når det hele er færdigbrændt, følger vi op med en times evaluering og kigger på resultatet af arbejdet.Ved kursets afslutning har du:
– materialekendskab til de forskellige lertyper.
– erfaring med modellering og brænding.
– grundlæggende viden om glasur og glasering.Ansøgning og målgruppe
Kurset henvender sig til billedkunstnere, kunsthåndværkere, designere og arkitekter med ingen eller lidt erfaring med keramik.

Send dit CV og en kort beskrivelse af din interesse i og forventninger til kurset i en samlet mail til kursus@svfk.dk senest søndag den 19. juli 2020. Husk at angive, om du er medlem af BKF.

Om underviseren
Mikael Jackson er uddannet keramiker fra både Designskolen Kolding og Glass & Ceramics på Royal College of Art i London. Han arbejder som udøvende keramiker og har modtaget priser og præmieringer for sine værker. Til daglig underviser han og er værkstedsleder på KADK samt værkstedskonsulent på Statens Værksteder for Kunst.

Fakta
Kursusprisen er inklusiv materialer og en lille forfriskning. Du skal selv medbringe frokost. Er du medlem af BKF, kan du få 25% rabat. Tilbuddet gælder for de første 20 tilmeldte på alle vores 2020 kurser.

Har du spørgsmål til kurset, ansøgningsproceduren eller andet, så send en mail til kommunikationsansvarlig Rebekka Lewin: rebekka@svfk.dk

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldinger.

KURSUSINFO

3 + 1 dage:
12. – 14. + 24. august 2020
Alle dage kl. 9 – 15:30

Underviser:
Mikael Jackson

Adresse:
Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B, Plan 0
1401 København K

Pris:
2.875 kr.
25% rabat for BKF-medlemmer.

Antal deltagere:
10

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260