Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00

4-dages kursus i modellering/skulpturering i ler

Kursusbeskrivelse:
Kurset giver en grundlæggende indføring i modellering for billedkunstnere, kunsthåndværkere, arkitekter og designere og kredser især om materialelære, modelleringsteknikker og brændingsteknik. De forskellige lertyper og grundbegreber om modellering vil blive gennemgået, og deltagerne får i høj grad lov til selv at afprøve de forskellige teknikker.

Ved kursets afslutning har du:
– fået viden om ler som materiale.
– opnået teknik i modellering og brænding.
– forhåbentlig fået mod på at kaste dig ud i kunstneriske projekter med leret som materiale.

Ansøgning og målgruppe:
Kurset henvender sig som nævnt primært til billedkunstnere, kunsthåndværkere, designere og arkitekter, som ingen eller nogen erfaring har med modellering/skulpturering i ler.

Send et kort CV samt en kort beskrivelse af din interesse i og forventninger til kurset i en samlet mail til kursus@svfk.dk senest søndag den 17. marts 2019.

Om underviseren:
Mikael Jackson er uddannet keramiker fra både Designskolen Kolding og Glass & Ceramics på Royal College of Art i London. Han arbejder som udøvende keramiker og har modtaget priser og præmieringer for sine værker. Til daglig underviser han og er værkstedsleder på KADK samt værkstedskonsulent på Statens Værksteder for Kunst.

Fakta:
Kursusprisen er inklusiv materialer og en lille forfriskning. Du skal dog selv medbringe frokost. Er du medlem af BKF, kan du få 25% slået af prisen. Tilbuddet gælder for de første 30 tilmeldte på alle forårets kurser.

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldinger.