Hop til indholdet.

2-dages kursus i grundlæggende billedredigering

photoshop kursus svk billedredigering Statens Værksteder for Kunst

Kursusbeskrivelse
Vil du i gang med at arbejde kunstnerisk med fotografi, have bedre billeder til din egen research, til hjemmeside og sociale medier, så kan du her lære, hvordan du sikrer optimal kvalitet i dine billeder, får en forståelse for digitale billeders muligheder og fleksibilitet, og desuden får et godt workflow.

På workshoppen bliver du introduceret til grundlæggende billedbehandling i Photoshop, så du kan bruge fotografi både legende og teknisk korrekt. Du lærer om filformater og –størrelser, om hvidbalance og farvejustering, basal retouchering og om en god arbejdsrækkefølge. Du bliver introduceret til at arbejde med raw-filer og til sort-hvid-konvertering. Du får ryddet op i dårlige vaner og får erstattet dem med opdaterede og effektive metoder.

Træn dit øje og din digitale muskel
Digital billedbehandling udvikler sig hele tiden, og Photoshop er grundlaget for al brug af digitalt fotografi i dag, men mange bruger teknikker, de har lært af en ven for 5 år siden. Med den aktuelle viden om digital billedbehandling og lidt træning i at se og finde potentialet i dine digitale billeder, får du lettere billeder, der kan stå sammen med professionelle fotos af dit arbejde eller som nye værker.

På workshoppen arbejder vi med ikke-destruktive workflows, lærer redskaber til at arbejde hurtigere og skabe bedre visuel sammenhæng, og du vil blive introduceret til at arbejde med raw-konvertering. Målet er, at du får et øje for potentialet i dine fotos og får redskaberne til at realisere det, så du kan bruge egne billeder i værker og som formidling af ideer.

Ved kursets afslutning har du:
1. Viden om digitale billeder: filformater, filstørrelser, farvejustering og retouchering
2. Et effektivt workflow: fra raw-filer til færdige filer til web eller tryk
3. Et sprog og et øje for redigering af fotografiske billeder

Om underviseren
Kirstine Autzen er kunstner og fotograf og arbejder ofte eksperimenterende med fotografiet. Hun har desuden stor erfaring som underviser og formidler.

Se mere om Kirstine Autzen her:
www.kirstineautzen.dk      
www.instagram.com/kirstineautzen

Ansøgning og målgruppe
Kurset henvender sig primært til professionelle billedkunstnere, kunsthåndværkere, arkitekter og designere, der gerne vil kunne formidle egne arbejder uden at være afhængig af andre.

Send dit CV og en kort beskrivelse af din interesse i og forventninger til kurset i en samlet mail til kursus@svfk.dk senest søndag den 24. maj 2020. Husk at angive, om du er medlem af BKF.

Fakta
Kurset består af 2 hele dages undervisning og en smule hjemmearbejde. Deltagere medbringer egen computer med Photoshop, Camera Raw og Bridge i minimum CS5, CS6 eller CC.

Kursusprisen er inklusiv en lille forfriskning. Du skal selv medbringe frokost. Er du medlem af BKF, kan du få 25% rabat. Tilbuddet gælder for de første 20 tilmeldte på vores kurser i 2020.

Har du spørgsmål til kurset, ansøgningsproceduren eller andet, så send en mail til kommunikationsansvarlig Rebekka Lewin: rebekka@svfk.dk

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldinger.

KURSUSINFO

2 dage:
12. og 15. juni 2020
Begge dage kl. 9-16

Underviser:
Kirstine Autzen

Adresse:
Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B, Plan 4
1401 København K

Pris:
2.300 kr.

25 % rabat for BFK-medlemmer.

Antal deltagere:
12

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260