Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kursusbeskrivelse:
Opnå bedre fotografier af dit kunstneriske arbejde med et effektivt workflow.

På workshoppen bliver du introduceret til grundlæggende billedbehandling i Photoshop. Du lærer om filformater og -størrelser, om hvidbalance og farvejustering, basal retouchering og får et godt workflow. Du bliver introduceret til at arbejde med raw-filer og til sort-hvid-konvertering. Du får ryddet op i dårlige vaner og får erstattet dem med nye, opdaterede metoder.

Træn dit øje og din digitale muskel
Digital billedbehandling udvikler sig hele tiden, og det bliver lettere at bruge Photoshop til at forbedre dine billeder, men ofte bruger man de teknikker, man lærte af en ven for 5 år siden. Med den grundlæggende, aktuelle viden om digital billedbehandling og lidt træning i at se og finde potentialet i dine digitale billeder, får du lettere billeder, der kan stå sammen med professionelle fotos af dit arbejde.

I workshoppen arbejder vi med ikke-destruktive workflows, lærer redskaber til at arbejde hurtigere og skabe bedre visuel sammenhæng, og du vil blive introduceret til at arbejde med raw-konvertering. Målet er, at du får et øje for potentialet i dine fotos og får redskaberne til at realisere det, så du kan bruge egne billeder i formidlingen af din proces og dine værker.

Ved kursets afslutning har du:
1. Viden om digitale billeder: filformater, filstørrelser, farvejustering og retouchering
2. Et effektivt workflow: fra raw-filer til færdige filer til web eller tryk
3. Et sprog og et øje for redigering af fotografiske billeder.

Om underviseren
Kirstine Autzen er kunstner, og i forlængelse af sin praksis portrætterer hun kunstnere og deres værker for tidsskrifter og kunstmedier. Hun hjælper desuden kunstnere, fra fotografer til arkitekter, med visuel og tekstlig kommunikation.

Se mere om Kirstine Autzen her:
www.kirstineautzen.dk
www.instagram.com/kirstineautzen

Ansøgning og målgruppe:
Kurset henvender sig primært til kunstnere, kunsthåndværkere, arkitekter og designere, der enten er etablerede, eller som er i de første år af deres professionelle virke. Målet er at give dig tryghed i at fotografere din egen proces, værker og inspiration.

Send et kort CV samt en kort beskrivelse af din interesse i og forventninger til kurset i en samlet mail til kursus@svfk.dk senest søndag den 12. maj 2019. 

Fakta
Kurset består af to hele dages undervisning. Påregn en smule hjemmearbejde under workshoppen. Deltagere medbringer egen computer med Photoshop, Camera Raw og Bridge i minimum CS5, CS6 eller CC.

Kursusprisen er inklusiv en lille forfriskning. Du skal dog selv medbringe frokost. Er du medlem af BKF, kan du få 25% slået af prisen. Tilbuddet gælder for de første 30 tilmeldte på alle forårets kurser.

Har du spørgsmål til kurset, ansøgningsproceduren eller andet, så send en mail til kommunikationsansvarlig Rebekka Lewin: rebekka@svfk.dk

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldinger.