Hop til indholdet.

Projekt

In The Distance Mountains Fade in to Blue

2016 / Billedkunst

I det lille fotoværksted arbejder Rebecca Krasnik med en serie fotografier fra Grønland, som hun vil samle i en kunstbog.

Jan. 2016

Projektet tager sit udgangspunkt i et gammelt fotografi af Rebeccas mormor – en mormor, der døde længe før, Rebecca blev født, og som altid har repræsenteret en fjern fortid og familiens rødder i Østeuropa. Fotografiet gjorde stort indtryk på Rebecca og inspirerede hende til at udgive en personlig fortælling i bogform med egne fotografier og tekster.

Billeder fra en rejse til Grønland vækker en følelse i Rebecca af ikke kan kende til sin fortid. Gennem disse billeder undersøger hun derfor temaer som tilhørsforhold, tid og rødder. Grønlands uendelige og mennesketomme landskaber bliver et symbol på de følelser, der opstod i mødet med fotografiet af hendes mormor.

På SVK scanner hun sine diasfilm fra Grønland. Ved at indscanne de positive billeder, bliver det muligt for Rebecca at udskrive fotografierne for senere at samle dem til en fortælling om ikke at vide, hvor man kommer fra, eller hvor man skal hen.

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260