Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I det lille fotoværksted arbejder Rebecca Krasnik med en serie fotografier fra Grønland, som hun vil samle i en kunstbog.

Projektet tager sit udgangspunkt i et gammelt fotografi af Rebeccas mormor – en mormor, der døde længe før, Rebecca blev født, og som altid har repræsenteret en fjern fortid og familiens rødder i Østeuropa. Fotografiet gjorde stort indtryk på Rebecca og inspirerede hende til at udgive en personlig fortælling i bogform med egne fotografier og tekster.

Billeder fra en rejse til Grønland vækker en følelse i Rebecca af ikke kan kende til sin fortid. Gennem disse billeder undersøger hun derfor temaer som tilhørsforhold, tid og rødder. Grønlands uendelige og mennesketomme landskaber bliver et symbol på de følelser, der opstod i mødet med fotografiet af hendes mormor.

På SVK scanner hun sine diasfilm fra Grønland. Ved at indscanne de positive billeder, bliver det muligt for Rebecca at udskrive fotografierne for senere at samle dem til en fortælling om ikke at vide, hvor man kommer fra, eller hvor man skal hen.

Nyhedsbrev

Få ansøgningsfrister, arrangementer og artikler direkte i din indbakke.

Latest News From the Workshops

Deadlines / events / articles

Subscribe to Newsletter