Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Statens Værksteder søger ny medarbejder med ekspertise inden for tekstiltryk, varmepresse og indfarvning.

Maj 2022

Tekstilværkstedet i Gammel Dok Pakhus tilbyder værkstedsfaciliteter for professionelt udøvende inden for kunsthåndværk, design og billedkunst. Værkstedet og dets brugere har i mange år været i kyndige hænder hos Hanne Kalsgaard Knudsen, som nu går på pension. Vi søger derfor hendes afløser med start august 2022.

Om stillingen

Timeantallet er ca. 17 t./md. Typisk har man en aftale i værkstedet, når en ny kunstner starter sit ophold, og bruger dér et par timer på at snakke om projektets udfordringer og på en gennemgang af værkstedet. Dette er samtidig en anledning til at se værkstedet efter for vedligeholdelsesopgaver eller reparationer, der skal varetages.

Du er ikke kunstnerens assistent og udfører ikke projektet for vedkommende. Mangler brugeren den faglige kunnen, anbefaler vi at vedkommende hyrer en kyndig assistent for egen regning.

Vi søger en person med stor faglig indsigt i det tekstile område, og som både har erfaring med det analoge værkstedarbejde og nye digitale teknologier. Du skal have mennesketække og kunne omgås mange forskellige brugertyper.

Ansøgning

Kan du forene dig med ovenstående, er du måske vores nye timelønnede værkstedskonsulent. Send en mail til frederik@svfk.dk senest d. 15. juni 2022, hvis du er interesseret i stillingen, og vedhæft gerne dit CV.

Foto: Liv Marie Rømer og Trine Tronhjem på det 15 m. lange tekstiltryk-bord.