Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. feb 2024 kl. 24:00

Prisoverrækkelse Time to design 2011

Den 31. august 2011 afslører departementschef i Kulturministerieret, Karoline Prien Kjeldsen, vinderen af Time to design 2011 på Statens Værksteder for Kunst. Alle interesserede er velkomne til at deltage i arrangementet.

Bemærk: Der er udskrevet folketingsvalg, og det betyder travlhed i ministerrækkerne – og dermed også for kulturminister Per Stig Møller. Derfor kommer prisoverrækkelsen af Time to design 2011 i stedet til at blive foretaget af kulturministeriets departementschef, Karoline Prien Kjeldsen – og ikke som tidligere annonceret af kulturministeren.

Årets prisoverrækkelse starter med en række oplæg ved arkitekt MAA Merete Ahnfeldt-Mollerup, designer MDD Ole Jensen og arkitekt MAA Kjeld Vindum, der alle taler over temaet tid i relation til designprocessen. Herefter er der prisoverrækkelse og præsentation af årets vinderprojekt, drinks, snacks og mulighed for rundvisning i værkstederne.
Mød op til en faglig og festlig dag, få en snak med andre designere og se, hvilke muligheder Statens Værksteder for Kunst byder på.
Tid: Onsdag d. 31. august 2011 kl. 14-16

 

Sted: Statens Værksteder for Kunst, plan 4, Strandgade 27B, 1401 København K

 

Om Time to design
Prisen inkluderer et tre måneders arbejdsophold på Statens Værksteder for Kunst, 50.000 kr. sponsoreret af Træets Arbejdsgivere til materialeomkostninger, individuel karriererådgivning fra OeO, samt en 14 dages udstillingsperiode i Normann Copenhagens Flagship Store, der løber fra d. 24. november til d. 8. december 2011.

Jury 2011
Dette års gæstemedlemmer i juryen er den islandske leder af Iceland Design Centre Halla Helgadóttir, den danske designer og arkitekt Nicolai de Gier og den danske arkitekt Kjeld Vindum. Juryen består derudover af repræsentanter fra partnere og sponsorer bag prisen: Frederik Hardvendel, direktør på Statens Værksteder for Kunst, Poul Madsen, direktør og stifter af Normann Copenhagen, Jesper Pagh, designer og del af Dansk Dynamit, Hans Jørgen Bruno Hansen, adm. direktør i Bruno Hansen Snedkerier og formand for TA’s designudvalg samt Thomas Lykke, designdirektør i OeO.

 

Unik platform for spirende talenter
Time to design – new talent award blev indstiftet i 2008. Det er et nyt og utraditionelt samarbejde mellem Statens Værksteder for Kunst, Normann Copenhagen, Dansk Dynamit, OeO og Træets Arbejdsgivere. Formålet har været at skabe en unik platform for unge designtalenter igennem et samarbejde mellem det offentlige og det private – en platform der kan bidrage til den enkeltes videre professionelle karriere.

 

Yderligere information
Læs mere på www.timetodesign.eu eller kontakt:
Frederik Hardvendel, direktør eller Ida Sofie Minke Anderson, kommunikationsmedarbejder, Statens Værksteder for Kunst
Telefon 32 96 05 10 el. 20 62 15 45, timetodesign@svfk.dk

> Find også Time to design på Facebook

Samarbejdspartnere

 

Sponsor