Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 7. november 2022 kl. 24:00

Kulturnat 2008 på Statens Værksteder

Kulturnatten d. 10. oktober byder på et kig indenfor i værkstederne på Gammel Dok. Her et udsnit fra grafisk værksted på plan 5.

Så er det snart tid til Kulturnat i København igen, og Statens Værksteder åbner endnu en gang dørene for offentligheden til et kig ind i værksteder og atelierer.

 

Til daglig er værkstederne lukket for publikum for at værne om brugernes arbejdsro. Kulturnatten er dermed det eneste tidspunkt på året, hvor dørene åbnes for publikum.

 

Under rundvisningen i det store pakhus vil der være mulighed for at møde nogle af de kunstnere og designere, der arbejder i huset og få et indblik i de utallige faciliteter og muligheder, værkstederne rummer for de mange professionelle brugere.

 

Der rundvises to gange i timen, første gang kl. 17.00. Rundvisninger varer ca. 1 time, og der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og kigge på arbejdsprocesser undervejs.

Rundvisningerne bliver indledt med en generel introduktion til huset ved direktør Frederik Hardvendel.

 

—-

 

Fakta

 

Kulturnatten ligger i år fredag d. 10. oktober. Der vil være rundvisning på værkstederne hver halve time mellem kl. 17 og 23.

 

Bemærk venligst, at der er plads til max. 15 deltagere pr. rundvisning.

 

Billetter til rundvisning er nødvendig, og de kan afhentes gratis fra kl. 16 samme dag på sekretariatet, plan 4. Rundvisningen starter fra samme etage.

 

Læs mere på www.kulturnatten.dk.