Hop til indholdet.

Kurser på SVK

På Statens Værksteder for Kunst arbejder vi hver dag for, at projekter inden for billedkunst, design, kunsthåndværk og konservering kan realiseres på et højt kunstnerisk og håndværksfagligt niveau.

For at sikre, at netop håndværket fortsat styrkes blandt feltet af designere, billedkunstnere og kunsthåndværkere, udbyder SVK nu i samarbejde med CIID en række primært værkstedsfaglige kurser, som tilbyder professionelle udøvere at dygtiggøre sig inden for håndværket og kunstens forskellige discipliner.

SE HELE KURSUSPROGRAMMET FOR 2019 HER

OBS! Er du medlem af BKF, kan du få 25% slået af prisen på forårets kurser. Tilbuddet gælder for de første 30 tilmeldte.

———————————————

SVKs øgede fokus på kurser og workshops er ikke tænkt til at konkurrere med uddannelsesområdets indsats. Målet er, at den særlige viden og værkstedsspecialisering, som SVK besidder på det kunstneriske arbejdsområde, skal foldes mest muligt ud til de professionelle målgrupper og hermed både styrke fagligheden generelt og samtidig gøre kursisterne bedre kvalificeret til at få udbytterige arbejdsophold på SVK i fremtiden.

Foto: Marianne Jonstad-Møller, Kirstine Autzen

SVK’s kursusrække er støttet af Dreyers Fond og Augustinus Fonden.

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260