Skip to content Skip to footer

Velkommen til Statens Værksteder for Kunst

Vi hører til under Kulturministeriet og har til opgave at bidrage til udførelsen af særligt krævende projekter inden for billedkunst, design, arkitektur, kunsthåndværk og konservering.

Hos os kan du arbejde i store formater, som dit eget værksted og udstyr ikke tillader. Der er plads til at arbejde på flere store lærreder, installationer og skulpturer ad gangen.

Rasmus Bækkel Fex
Afspil video

Syet og Støbt

26. april – 20. maj 2024

Aftryk af blomstermønstre fra stof og glasurer i forskellige farver. Overflade, struktur og detaljer. Kirstine Vaabens porcelænsskulpturer har deres eget liv i den form fra flydende til fast, som de har antaget i støbeprocessen. Intet er retoucheret eller efterbearbejdet.

SVFK på Instagram

Sidste nyt fra værkstederne og projekter inden for billedkunst, kunsthåndværk, design, arkitektur og konservering.

Vores projektdatabase indeholder mere end 2000 projektbeskrivelser. Det er mange kunstneriske arbejdsprocesser, som er dokumenteret i tekst og billeder. Har du brug for viden om bestemte teknikker eller materialer, kan du finde den her.

Marie-Louise Andersson & Laure Boer: Ama

På Statens værksteder for Kunst har lydkunstner og musiker Laure Boer (FR) og billedkunstner Marie-Louise Andersson arbejdet på udvikling og produktion af elektro-akustiske lydskulpturer. Opholdet fortsættes på Sound Art Lab i Struer i foråret 2024. Lydskulpturerne er produceret til en performance i Brønshøj vandtårn og til lydkunstfestivalen SOUNDFEST på HayArts – Cultural Center for Contemporary Art i Jerevan (Armenien).

Læs mere

Liesel Burisch: Yatta

Liesel Burisch har i tufteværkstedet arbejdet på en fortolkning af den klassiske filmplakat, en "tæppe-plakat" med titlen "Yatta" lavet af akryl og hamp. Filmplakaten indgår i Burisch’ soloudstilling på Foyer Contemporary i Park Bio.

Læs mere

Genveje

Søg ophold

Video Channel

Faciliteter

Kontakt