Hop til indholdet.

2-dages kursus i grundlæggende kamerateknik

Kursus kamerateknik fotografi Statens Værksteder for Kunst

Kursusbeskrivelse
Bliv fortrolighed med manuelle kameraindstillinger og fotografisk teknik, så du kan bruge fotografi både eksperimenterende og teknisk korrekt.

Vil du i gang med at arbejde kunstnerisk med fotografi, have bedre billeder til din egen research, til hjemmeside og sociale medier, så kan du her lære, hvordan du slipper autofunktionerne og får mere ud af dit spejlreflekskamera eller mirrorless-kamera.

Forstår du ét kamera, forstår du mange
På workshoppen bliver du introduceret til grundlæggende kamerateknik såsom lukkertid, blænde, hvidbalance, brændvidder og filformater, men vi går udogmatisk og legende til mediet. Du lærer at forstå og bruge kameraets manuelle indstillinger og få kontrol over resultatet – både når det skal være teknisk korrekt, og når du vil bruge fotografi mere eksperimenterende.

Kurset er ideelt for dig, der har lysten til at fotografere, men som savner det grundlæggende håndværk og viden. På kurset bliver du introduceret til teorien bag kameraet og prøver den af i praksis.

Ved kursets afslutning har du:
1. Teoretisk forståelse for grundlæggende kamerateknik, som kan bruges på alle kameraer
2. Øvelse i at bruge netop dit kamera
3. En enkel, skriftlig guide, som du kan støtte dig til efter workshoppen

Ansøgning og målgruppe:
Kurset henvender sig til professionelle kunsthåndværkere, billedkunstnere, arkitekter og designere. Det vil sige, at du skal være færdiguddannet og arbejde inden for et af de nævnte fagområder for at komme i betragtning.

Send dit CV og en kort beskrivelse af din interesse i og forventninger til kurset i en samlet mail til kursus@svfk.dk senest søndag den 11. oktober 2020. Husk at angive, om du er medlem af BKF.

Om underviseren
Kirstine Autzen er kunstner, og i forlængelse af sin praksis portrætterer hun kunstnere og deres værker for tidsskrifter og kunstmedier. Hun hjælper desuden kunstnere, fra fotografer til arkitekter, med visuel og tekstlig kommunikation.

Se mere om Kirstine Autzen her:

www.kirstineautzen.dk
www.instagram.com/kirstineautzen

Fakta
Workshoppen løber over to dage og veksler mellem information og øvelser. Du skal have enten et digitalt spejlreflekskamera eller et mirrorlesskamera, som kan indstilles til 100 % manuel brug. Desuden en bærbar computer. Påregn en smule hjemmearbejde under workshoppen.

Kurset kan med fordel kombineres med vores kursus i billedredigering ligeledes med Kirstine Autzen – se mere her på siden.

Kursusprisen er inklusiv materialer og en lille forfriskning. Du skal selv medbringe frokost. Er du medlem af BKF, kan du få 25% rabat. Tilbuddet gælder for de første 20 tilmeldte på vores 2020 kurser.

Har du spørgsmål til kurset, ansøgningsproceduren eller andet, så send en mail til kommunikationsansvarlig Rebekka Lewin på rebekka@svfk.dk.

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldinger.

KURSUSINFO

2 dage:
30.10 og 2.11 – 2020
Begge dage kl. 10-16

Underviser:
Kirstine Autzen

Adresse:
Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B, Plan 4
1401 København K

Pris:
2.350 kr.

25% rabat som BKF-medlem.

Antal deltagere:
10

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260